Δίχως Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στη Σλοβενία

Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί η Εθνική κόντρα στη Σλοβενία, αφού ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα με την Αίγυπτο.

 

Δίχως Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στη Σλοβενία

Πλήγμα για την Εθνική ομάδα στο σαββατιάτικο ημιτελικό (6/7, 17:30) του Προολυμπιακού τουρνουά του Σ.Ε.Φ, κόντρα στους Σλοβένους, αφού θ' αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού αποκόμισε πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και ακολούθησε τον δρόμο για τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης με τους «φαραώ», με το ιατρικό επιτελείο να τον συνοδεύει για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου, ο Αντετοκούνμπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Μερικά λεπτά μετά από την επίσημη ενημέρωση δια στόματος του ομοσπονδιακού τεχνικού, γνωστοποιήθηκε ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα καταφέρει να προλάβει τον ημιτελικό με τη Σλοβενία, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής (7/7), σε περίπτωση, φυσικά, που η Εθνική ομάδα εξασφαλίσει την πρόκριση.