Ουόκαπ: «Εκπροσωπούμε όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο»

Οι δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ στο site της EOK ενόψει της έναρξης του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ.

Ουόκαπ: «Εκπροσωπούμε όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο»

Στο επίσημο site της ΕΟΚ μίλησε ο Τόμας Ουόκαπ που αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ το διάστημα 2 με 7 Ιουλίου.

Ο 31χρονος γκαρντ δήλωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη, ενώ στο μήνυμα του προς τους φιλάθλους τόνισε ότι οι παίκτες της Εθνικής εκπροσωπούν όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Οι προπονήσεις μας είναι πολύ καλές, στα φιλικά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Παίζουμε καλά, νιώθουμε άνετοι μεταξύ μας και, το πιο σημαντικό, αισθανόμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Για τον παράγοντα της άμυνας: «Το κλειδί για την πρόκρισή μας θα είναι η άμυνά μας. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και αυτή είναι που μας δίνει το ρυθμό στην επίθεση, προσφέροντάς μας εύκολους πόντους από κλεψίματα ή ριμπάουντ, από τα οποία στέλνουμε γρήγορα την μπάλα στο ανοικτό γήπεδο. Το σίγουρο είναι, ότι η άμυνα είναι ο οδηγός και το πιο σημαντικό στοιχείο».

Το μήνυμα προς όλους τους Έλληνες: «Η Εθνική Ομάδα είναι το πιο σημαντικό, επειδή αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δεν εκπροσωπούμε μόνο όσους έρθουμε στο γήπεδο ή όσους μένουν σε αυτή την χώρα, αλλά τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Στην Εθνική Ομάδα εκπροσωπείς κάτι μεγαλύτερο από τον ίδιο σου τον εαυτό, την οικογένειά σου, την ομάδα όπου αγωνίζεσαι. Εκπροσωπείς ένα ολόκληρο έθνος και το μόνο, που έχω να πω στους Έλληνες, είναι ότι είμαστε περήφανοι να τους εκπροσωπούμε».