Προμηθέας-ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια οι διαιτητές, μέχρι να εκκενωθεί η εξέδρα της ΑΕΚ (vid)
Αποβολές των Σάκοτα και Κουζμίνσκας και νέα διακοπή στο παιχνίδι.
![Προμηθέας-ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια οι διαιτητές, μέχρι να εκκενωθεί η εξέδρα της ΑΕΚ (vid)](https://www.fosonline.gr/media/news/2024/11/16/323597/main/6378064.jpg)
Έγινε η πέμπτη παρατήρηση για υβριστικά συνθήματα προς τη Βάσω Τσαρούχα, στον αγώνα Προμηθέας-ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basket League.
Όλα ξεκίνησαν από την αποβολή του Ντράγκαν Σάκοτα, με δεύτερη τεχνική ποινή από τη διαιτητή Τσαρούχα. Η συνέχεια έγινε μετά από ένα τρίποντο του Κουζμίνσκας, που έκανε το σκορ 72-63. Ο διαιτητής Χριστινάκης τιμώρησε τον Λιθουανό με τεχνική ποινή, οδηγώντας τον σε αποβολή.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Η αξία της καθαρής εστίας
Υπήρξαν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα τα νέα υβριστικά συνθήματα προς τη Τσαρούχα. Επειδή ήταν η πέμπτη παρατήρηση, αποχώρησαν οι διαιτητές προς τα αποδυτήρια και θα επιστρέψουν μόλις εκκενωθεί η κερκίδα των φίλων της Ένωσης.