Μπαρτζώκας: «Για είκοσι λεπτά ήμασταν σοβαροί, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα.

Μπαρτζώκας: «Για είκοσι λεπτά ήμασταν σοβαροί, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε»

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από την Καρδίτσα, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε 100% ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του, όπως τόνισε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καρδίτσα, για το γήπεδο, για την ατμόσφαιρα, για την οργάνωση του συλλόγου. Ομάδες σαν την Καρδίτσα αξίζουν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ. Εκτός αυτού να πω πως έχουν πολύ καλή ομάδα, πολύ σοβαρή. Εκτελεί πολύ καλά επιθετικά και αμυντικά. Δυστυχώς είχε την ατυχία να ξεκινήσει με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όμως, είμαι σίγουρος πως θα κάνει πολλές νίκες εκ των οποίων κάποιες κανείς που δεν θα περιμένει.

Όσον αφορά εμάς, υπήρξαν δύο όψεις. Για περίπου είκοσι λεπτά ήμασταν σοβαροί, εκτελέσαμε καλά και πήραμε διαφορές, όμως, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε πλήρως για το τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι, παρασυρθήκαμε σε επιπολαιότητες, σε λάθη και ήμασταν υποτονικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Αν σκεφτόμασταν το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, όπου έχουμε 4-5 δύσκολα ματς συνεχόμενα, κακώς. Η φιλοσοφία που κερδίζει στο μπάσκετ είναι να προσεγγίζεις το παιχνίδι που έχεις με τη σοβαρότητα που απαιτεί ένας οργανισμός, όπως ο Ολυμπιακός. Γενικά δείξαμε πως είμαστε ικανοποιημένοι με το να κερδίσουμε με 20 πόντους και να φύγουμε, ενώ δεν είναι έτσι ακριβώς. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πως παίξαμε. Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς, πιο σταθεροί και να έχουμε διάρκεια σαράντα λεπτών στο καλό παιχνίδι».