Μιλουτίνοφ: «Νιώθω πολύ καλά, να είμαστε προετοιμασμένοι για τα επόμενα ματς»

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το τέλος της αναμέτρησης Καρδίτσα-Ολυμπιακός.

Μιλουτίνοφ: «Νιώθω πολύ καλά, να είμαστε προετοιμασμένοι για τα επόμενα ματς»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας και την επάνοδό του στη δράση με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στη δράση:

Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα και χαίρομαι που είμαι με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμένα που είμαι υγιής και που είμαι πίσω με την ομάδα. Θα χρειαστώ χρόνο για να βρω τη φόρμα μου και ανυπομονώ για τη σεζόν.

Για την ετοιμότητά του:

Είμαι μακριά από το peak μου, αλλά είναι δουλειά μου είναι να βρω ρυθμό και μέσα από τους αγώνες θα επιστρέψω.

Για το ματς με την Καρδίτσα:

Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά στα πρώτα πέντε λεπτά. Πρέπει να μη κάνουμε αυτό που κάναμε στην αρχή του δεύτερου μέρους γιατί μπορεί να το πληρώσουμε και πρέπει να το διορθώσουμε.

Για τα ματς με Μπάγερν και Παναθηναϊκό AKTOR:

Δεν είναι μόνο αυτά τα δύο παιχνίδια, έχουμε πολλά δύσκολα ματς στις επόμενες δέκα μέρες. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα πρέπει να παίξουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες.

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:

Είναι δύσκολο πρόγραμμα, για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ο καθένας θα είναι σημαντικός και θα πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR:

Είναι πάντα ντέρμπι, είτε είναι για το πρωτάθλημα, είτε για την Euroleague. Θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί θα δείξουν καλύτερη εικόνα, από αυτή που έδειξαν στο Super Cup.

Για τη δυσκολία του Μπαρτζώκα να επιλέγει τους ξένους για το ελληνικό πρωτάθλημα:

Είναι καλό που έχει τόσες επιλογές. Είναι μεγάλη σεζόν και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι καλό να έχεις πολλές επιλογές. Ευτυχώς έχουμε μεγάλο ρόστερ, μπορούμε να φτιάξουμε τρεις ομάδες με πολλή ποιότητα. Αυτό κάνει πολλά χρόνια, έχει εμπειρία να διαχειριστεί την πίεση, κάνει καλή δουλειά.