Μαρούσι: Μια ανάσα από Μαντζούκα και Άνταμς

Ενισχύεται το Μαρούσι με Μαντζούκα και Άνταμς που αποχώρησαν από Άρη και Προμηθέα αντίστοιχα.

Μαρούσι: Μια ανάσα από Μαντζούκα και Άνταμς

Το Μαρούσι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λευτέρη Μαντζούκα μετά τη διακοπή του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό στον Άρη εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων με αποκορύφωμα τη σύγκρουσή του με τον Γιάννη Καστρίτη στο ματς στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον η ομάδα του Νίκου Βετούλα θα κάνει δικό της τον Τζος Άνταμς που αποχώρησε από τον Προμηθέα έχοντας αγωνιστεί σε ένα μόλις ματς και θα καλύψει το κενό του τραυματία Αλέξανδρου Νικολαΐδη που θα μείνει δύο μήνες εκτός με κάταγμα στον καρπό.

Κατ' αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Αμαρουσίου ενισχύεται με έναν παίκτη με εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια, με την οποία κατέγραψε 14,6 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 παιχνίδια της Αδριατικής Λίγκας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα με την Εφές.

Από την άλλη ενισχύει τον ελληνικό του κορμό με την προσθήκη του παίκτη του Παναθηναϊκού που ακόμα όμως ψάχνει τα πατήματά του, έχοντας το βάρος να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των «πρασίνων» τα επόμενα χρόνια.