Μπαρτζώκας: «Χρειάστηκε να πιεστούμε για να κερδίσουμε»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Λαύριο-Ολυμπιακός.

Μπαρτζώκας: «Χρειάστηκε να πιεστούμε για να κερδίσουμε»

Αφού συνεχάρη το Λαύριο για τον τρόπο που αγωνίστηκε για τρία δεκάλεπτα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στις ελλείψεις που έχει η ομάδα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

«Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία, ηρεμία και επίτευξη όλων των στόχων. Συγκεκριμένα για το Λαύριο, από όπου ξεκινήσαμε τη χρονιά, θέλω να τούς πω ένα μεγάλο "μπράβο", έπαιξαν πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα και λόγω της φθοράς και του ανοίγματος στο rotation στο τέλος παρέδωσαν.

Για μας προφανώς είναι ένα παιχνίδι που κατέδειξε τα προβλήματα που έχουμε αυτή την εποχή. Έλλειψη συνοχής, κακή φόρμα παικτών, χαλαρή προσέγγιση στο ματς. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, μετρήσαμε 9 χαμένα λέι-απ κάτω από το καλάθι. Πολλές χαμένες βολές από παίκτες που σουτάρουν 90% στην καριέρα τους και φυσικά πολλές κακές αμυντικές συνεργασίες που έδωσαν τη δυνατότητα στο Λαύριο να σκοράριε 45 πόντους στο α' ημίχρονο - αν δεν κάνω λάθος- . Χρειάστηκε να πιεστούμε τελικά για να κερδίσουμε. Οπότε εμείς είμαστε σε διαδικασία που όλες οι ομάδες περνούν, να γίνουμε συμπαγείς, να αποκτήσουμε συνοχή, να μην αφήνουμε καμια φάση και φυσικά να μην υποτιμούμε κανέναν».