Βεζένκοφ: «Απαράδεκτη η εικόνα μας για 30 λεπτά»

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραδέχτηκε πως η εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με το Λαύριο για 30 λεπτά ήταν απαράδεκτη.

Βεζένκοφ: «Απαράδεκτη η εικόνα μας για 30 λεπτά»

Δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαίνεται η νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου για την πρεμιέρα της Basket League και ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του ήταν απαράδεκτη.

Αναλυτικά ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο, για 32 λεπτά έπαιξε με ενέργεια και με πάθος. Αυτό που μας λείπει είναι η σκληράδα. Σίγουρα μπορούμε να βάλουμε 93 πόντους, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να υποτιμήσω το πρωτάθλημα, έχουν δυναμώσει οι ομάδες.

Πρέπει από την αρχή να μπαίνουμε σκληρά, να τελειώνουμε τα παιχνίδια, να διαχειριζόμαστε τους χρόνους και να συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος, όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα μας στα πρώτα 30 λεπτά ήταν απαράδεκτη.

Στην επίθεση το βρίσκαμε, αλλά στην άμυνα χάναμε τα ριμπάουντ, χάναμε τις μάχες, δίναμε εύκολα καλάθια. Εμείς είμαστε πεινασμένοι, εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Πρέπει. Να συγκεντρωθούμε, να αρχίσουμε από το ματς με τη Ζάλγκιρις και να δείξουμε καλύτερη εικόνα».

Για το αν η ομάδα ήταν "ξενερωμένη": «Δεν ήμασταν ξενερωμένοι. Ήμασταν μουντοί, όμως δεν θα έπρεπε. Τώρα το σημαντικό είναι να προστατεύσουμε το ΣΕΦ, να πάρουμε όλα τα παιχνίδια εκεί και εκτός έδρας να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε.

Το ίδιο πρόβλημα είχαμε και με τη Φενέρ, θέμα σκληράδας, θέμα να πάμε πρώτοι στην μπάλα. Πρέπει να δουλέψουμε στη συνοχή και στους ρόλους μας.

Πρέπει να προβληματιστούμε, να δούμε γιατί παίξαμε έτσι για τρία δεκάλεπτα. Λέω και πάλι, συγχαρητήρια στο Λαύριο, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να είμαστε ειλικρινείς και να πάμε παρακάτω».