Βεζένκοφ: «Να είμαστε σκληροί στην άμυνα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι και για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Βεζένκοφ: «Να είμαστε σκληροί στην άμυνα»

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να νικήσει το Περιστέρι και ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην λάθος προσέγγιση που έκανε η ομάδα του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι ομάδα που παλεύει, αυτό είναι το στιλ, το πνεύμα του. Χάσαμε φάσεις 50-50, στην άμυνα, βολές, φάσεις που εξαρτώνται από εμάς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα βάλουμε. Είναι θέμα διάθεσης και να μπούμε σωστά στο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μία δύσκολη ομάδα.

Το Περιστέρι έπαιξε πολύ καλά και εμείς δεν προσεγγίσαμε το ματς όπως θέλαμε στις φάσεις που ανέφερα.

Είναι ένας τίτλος, ένας ματς διαφορετικό, δίνει ψυχολογία και το ματς και ο τίτλος, δε κρινόμαστε από αυτό. Θέλουμε να τον κατακτήσουμε, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Είναι ένα σπουδαίο ματς, με μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να τα κάνουμε όλα στο 100% για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο.

Είναι παίκτες-κλειδιά οι Φαλ και Μιλουτίνοφ. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, όλες οι ομάδες έχουν τραυματίες. Να είμαστε σκληροί στο 50-50, στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».