Μαρούσι: Με το δεξί στα φιλικά και κορυφαίο τον Τανούλη

Το Μαρούσι μπήκε νικηφόρα στα φιλικά της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, έχοντας τον Γιώργο Τανούλη για κορυφαίο. 

Μαρούσι: Με το δεξί στα φιλικά και κορυφαίο τον Τανούλη

Το Μαρούσι ξεκίνησε με νικηφόρα και με θετικό πρόσημο τα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν για την οποία υπάρχουν φιλοδοξίες και βλέψεις υψηλές συγκριτικά με την περσινή περίοδο.

Στο Κλειστό του Άγιο Θωμά πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων που έχει ξεκινήσει τη δουλειά εδώ και μία εβδομάδα, επικράτησε με 96-62 του Παπάγου που αγωνίζεται στην Elite League.

Εν τη απουσία του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που ήταν ο μόνος που δεν αγωνίστηκε αφού μπήκε αργότερα στις προπονήσεις και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Νίκος Βετούλας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Ο Γιώργος Τανούλης, ο οποίος βρίσκεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι, ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα καθώς σημείωσε 16 πόντους και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στη νέα του ομάδα. Σκοπός είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής για να κατηγορήσει στον Πειραιά περισσότερο και με παιχνίδια στα πόδια του. Οι δυνατότητες δεδομένα υπάρχουν αρκεί να αξιοποιηθούν.

Οι “στρατηγοί” από την άλλη αγωνίζονται στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Από εκεί μάλιστα αποκτήθηκε ο Γιάννης Καρακώστας που βρίσκεται στο ρόστερ του Αμαρουσίου και τα πήγε περίφημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών όπου η Εθνική Ομάδα κατέκτησε την 3η θέση.

Το επόμενο φιλικό των “κιτρινόμαυρων” θα λάβει χώρα το Σάββατο, στον Άγιο Θωμά (κεκλεισμένων των θυρών) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που μετράει για την ώρα 3/3 με ισάριθμες κατοστάρες.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Στόουβ 13( 3), Νικολαϊδης 4, Ρέϊνολντς 12, Σανόγκο 12(1), Λαντγκεβάιν 12, Στασινός 2, Καρακώστας 3 (1), Γιαννόπουλος 9 (3 ), Τανούλης 16, Νάγκλ 2, Σιούντρης 1, Ιορδάνου, Φρίντσικσον 10 (1).