Βιλντόζα: «Καλός προπονητής και άνθρωπος ο Μπαρτζώκας»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά και για τη γνώμη του σχετικά με τον νέο του προπονητή

Βιλντόζα: «Καλός προπονητής και άνθρωπος ο Μπαρτζώκας»

Ο Λούκα Βιλντόζα παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε να υπογράψει στον Ολυμπιακό αλλά και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στο «Eurohoops»:

Για τον λόγο που υπέγραψε στον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο έχει στόχο την κατάκτηση της EuroLeague. Δε γινόταν να αντισταθώ. Οπότε δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έβαλα την υπογραφή μου για αυτόν τον λόγο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την απόφαση. Ανυπομονώ να παίξω».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Θεωρώ πως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν έχουμε βρεθεί ακόμα μαζί στο γήπεδο παρά μόνο ως αντίπαλοι. Αν κρίνω από όσα λέει ο κόσμος, είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Ο Βιλντόζα δήλωσε πως αν είχε τη δυνατότητα θα έπαιρνε μαζί του τον Ματίας Λεσόρ: «Είναι δύσκολη απόφαση, αλλά αν είχα τη δυνατότητα θα έπαιρνα τον Ματίας Λεσόρ μαζί μου στον Ολυμπιακό.

Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλή χημεία στο πικ εν ρολ. Μπορεί να μην είχα μαζί του πολλούς αγώνες την περασμένη σεζόν, ωστόσο ναι, θα διάλεγα να έρθει μαζί μου».