Ανδρογέας: Τον ...μίτο της Αριάδνης με Ιωάννα Τραγουστή! (pics)

Ο Ανδρογέας, ενόψει της πρώτης του παρουσίας στην Α2 γυναικών, πήρε την Ιωάννα Τραγουστή

Ανδρογέας: Τον ...μίτο της Αριάδνης με Ιωάννα Τραγουστή! (pics)

Ο ΓΑΣ Ανδρογέας ετοιμάζεται για την ιστορική πρώτη συμμετοχή του στην Α2 γυναικών. Και για να βγει από τον …Λαβύρινθο, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία, ο σύλλογος της Κρήτης έκανε μια σπουδαία μεταγραφή, παίρνοντας την Ιωάννα Τραγουστή!

Η 23χρονη γκαρντ/φόργουορντ, ύψους 1.79μ., αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας και θα κληθεί, μαζί με τις υπόλοιπες παίκτριες, να ξετυλίξει τον …μίτο της Αριάδνης!

Η Τραγουστή ξεκίνησε το μπάσκετ από την Πάτρα όπου κατάγεται (Έσπερος ΑΟΠΑ, Γλαύκος) και έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Αθηναϊκό, Νίκη Λευκάδας, Τερψιθέα Γλυφάδας και Άμιλλα Περιστερίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ανδρογέα και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή Μάνο Καρλάφτη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να δώσω το 100% στην ομάδα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν!

Εύχομαι σε όλους υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από σκληρή δουλειά! Καλή αρχή!» ήταν τα πρώτα λόγια της Τραγουστή.