Καστρίτης: «Bγάζω το καπέλο στα παιδιά»

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Άρη τη φετινή σεζόν.

Καστρίτης: «Bγάζω το καπέλο στα παιδιά»

Ο Άρης γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και έτσι δεν κατάφερε να να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους τελικούς της Basket League.

Μετά την ήττα ο Γιάννης Καστρίτης συνεχάρη τους παίκτες του για τη συνολική εικόνα που είχαν τη φετινή χρονιά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Εδώ τελειώνει η φετινή μας παρουσία εντός έδρας, έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα. Ξεκούραστοι και φρέσκοι για να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση.

Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών, με τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, τις απουσίες, τα πολλά φάουλ. Τους βγάζω το καπέλο, μία ανάσα ακόμα για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Δεν έχω λόγια για τον κόσμο, για την εκπληκτική στήριξη του μέσα στην σεζόν, για ότι καταφέραμε, για τους αγώνες που δώσαμε. Τους ευχαριστούμε.

Είναι η κουλτούρα μας, στόχος είναι να δίνουμε ότι έχουμε και στο τέλος να κοιτάμε το ταμπλό. Δεν ήμαστε τέλειοι αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν ανταποκριθήκαμε στην κουλτούρα μας.

Ο κόσμος μας στήριξε και ναι υπάρχει αυτή τη σύνδεση με τους παίκτες, το είδαμε και σήμερα. Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα στην ομάδα, βλέπει την προσπάθεια και έτσι γίνεται αυτή η σύνδεση».