Ολυμπιακός: Άντε τώρα ποιον να κόψεις...

Σε μεγάλο δίλημμα ο Μπαρτζώκας σχετικά με τους ξένους του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Basket League

Ολυμπιακός: Άντε τώρα ποιον να κόψεις...

Σε μεγάλο δίλημμα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσον αφορά τους ξένους με τους οποίους θα πάει στα πλέι οφ της Basket League ο Ολυμπιακός. Ο Μπαρτζώκας θα πρέπει άμεσα να πάρει την απόφασή του, καθώς την Τετάρτη είναι ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ, με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ.

Η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, οπότε ο κόουτς του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένος να «κόψει» κάποιον εκ των ξένων που έχουν τώρα δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Αυτοί είναι οι Γκος, Ράιτ, Κάνααν, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μακ Κίσικ και Φαλ. Οι Σίκμα και Μπραζντέικις είναι ήδη εκτός.

Σε ποιον θα πέσει ο κλήρος; Πολύ δύσκολη απόφαση. Αν αλλάξει ψηλό ο Μπαρτζώκας, πιθανότατα θα «κοπεί» ο Ράιτ, ειδικά μετά τα ευχάριστα νέα από τον τραυματισμό του Πετρούσεφ. Αν τώρα πάει σε κοντό, εκείνος που κινδυνεύει περισσότερο είναι ο Μακ Κίσικ, αλλά ...άντε να τον κόψεις μετά το μεγάλο του παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Μετά πας σε Κάνααν και Γκος που είναι ασφαλώς υπεραπαραίτητοι.

Αναγκαστικά κάποιον θα στενοχωρήσει ο Μπαρτζώκας. Δεν γίνεται αλλιώς. Εκτός κι αν πάει ως έχει, αλλά ένα τέτοιον ενδεχόμενο φαντάζει απίθανο. Πολλοί λένε ότι πρέπει να κοπεί περιφερειακός γιατί ο Παναθηναϊκός είναι αδύναμος στους ψηλούς και εκεί πρέπει να τον «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός. Απ' την άλλη ο Μπαρτζώκας θέλει μια γεμάτη περιφερειακή γραμμή, γιατί εκεί είναι ισχυρός ο Παναθηναϊκός.

Δεν θα θέλαμε ειλικρινά να είμαστε στη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν αποφασίσει, θα είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας.