Ρούντι: «Το να έρθω στην Ρεάλ ήταν η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου»

Συγκινημένος ο Ρούντι Φερνάντεθ στην τελετή αποχαιρετισμού από την ενεργό δράση.

Ρούντι: «Το να έρθω στην Ρεάλ ήταν η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια της τελετής του αποχαιρετισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως το να πάει στην βασίλισσα ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής του.

Σύσσωμος ο Ισπανικός αθλητισμός βρέθηκε στην τελετή αποχαιρετισμού του Ρούντι Φερνάντεθ από την Ρεάλ, με τον 39χρονο γκαρντ να εμφανίζεται αρκετά συγκινημένος.

Από την τελετή δεν έλειψε φυσικά ο ισχυρός ιδιοκτήτης του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ το παρών έδωσαν ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ρίκι Ρούμπιο και από το ποδοσφαιρικό τμήμα των Μαδριλένων ο Λούκα Μόντριτς, ο Λούκας Βασκεθ και ο Ραούλ.

Ο Πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ σε δηλώσεις του αποθέωσε τον Ρούντι Φερνάντεθ τονίζοντας ότι είναι "ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού και παγκόσμιου αθλητισμού".

Ο 39χρονος γκαρντ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, με τον ίδιο να δηλώνει:

Κλείνω ένα από τα πιο σημαντικά στάδια της ζωής μου. Το να έρθω εδώ ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ένιωσα σαν στο σπίτι μου , βρήκα μια οικογένεια με απαράμιλλες φιλοδοξίες.

Από τους 26 τίτλους, η Ευρωλίγκα του 2015 με σημάδεψε. Είχα πάντα την άνευ όρων υποστήριξη του προέδρου μου Φλορεντίνο Πέρεθ , ο οποίος μας έδωσε όλα τα εργαλεία για να μπορέσουμε να πετύχουμε.

Οι συμπαίκτες και οι φίλοι μου Φελίπε, Τσάτσο, Σέρτζι... έπαιξαν ιδιαίτερο ρόλο στην απόφασή μου να έρθω εδώ και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.