Παναθηναϊκός - Έφτασε στην Αθήνα ο Οσμάν: «Ο Αταμάν ήταν ο κόουτς μου από μικρό παιδί»

To νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τσεντί Οσμάν, έφτασε στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός - Έφτασε στην Αθήνα ο Οσμάν: «Ο Αταμάν ήταν ο κόουτς μου από μικρό παιδί»

Ο Παναθηναϊκός πρόσφατα ανακοίνωσε το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα. Παίκτης των «πρασίνων» είναι πλέον ο 29χρονος Τούρκος σμολ φόργουορντ, Τσεντί Οσμάν,

Ο αθλητής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο ΝΒΑ, φορώντας τις φανέλες των Καβαλίερς και Σπερς, επιστρέφει σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Από το 2011 έως και το 2017 ήταν μέλος της Αναντολού Εφές.

Ο Τσεντί Οσμάν έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και σύντομα θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Για το πώς έγινε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: "Ήταν μια μακρά διαδικασία η μεταγραφή μου αλλά μια εύκολη απόφαση για εμένα. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για εμένα, ειδικά γιατί ξέρω τον Παναθηναϊκό για πάρα πολλά χρόνια, έπαιζα εναντίον μου από όταν ήμουν παιδί. Επίσης, ο Εργκίν Αταμάν ήταν ο κόουτς μου από όταν ήμουν παιδί. Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της EuroLeague. Μίλησα με τον κόουτς αρκετές φορές, οπότε ήταν μια εύκολη απάντηση για εμένα».

Για τον στόχο της σεζόν: «Φυσικά και ο στόχος μου είναι να κατακτήσουμε την EuroLeague ξανά. Για αυτό ήρθα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και κάναμε σπουδαία δουλειά πέρυσι. Όμως φέτος η λίγκα έχει δυναμώσει πολύ, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Πάμε για το back-to-back. Παρακολουθώ την EuroLeague κάθε χρόνο. Πραγματικά μου έλειψε. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους απίστευτους φιλάθλους μας».