Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται βιασύνη με Φαλ

Τα δεδομένα με την κατάσταση του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του.

Ολυμπιακός: Δεν χρειάζεται βιασύνη με Φαλ

Ο Μουσταφά Φαλ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης, έχοντας στόχο το πόδι του να δέσει και να αναρρώσει στο 100%. Ο Γάλλος σέντερ έκανε εξετάσεις, γλίτωσε το χειρουργείο και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει ομαλά το πρόβλημά του.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν πως ενδεχομένως να μην τον δούμε καθόλου στα φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα τον Σεπτέμβρη, χάνοντας ακόμη και το Σούπερ Καπ. Υπάρχει η σκέψη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα Οκτωβρίου.

Βλέπετε, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και άγχους για την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ στην αγωνιστική δράση. Στόχος να επιστρέψει ο Γάλλος σέντερ στο 100% και το κενό του μπορεί να καλυφθεί κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Ας μη ξεχνάμε πως φέτος ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα γεμάτο και πλήρες ρόστερ.

Στο «5» υπάρχουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μόουζες Ράιτ, ενώ σαν έξτρα ψηλός στο πόστο του σέντερ μπορεί να λειτουργήσει και ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Υπάρχουν αρκετές λύσεις και το κενό του Μουσταφά Φαλ μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω. Τα κέρδη που μπορεί προσφέρει το προτέρημα να διαθέτεις ένα μεγάλο ρόστερ.