Λιόλιος για Προολυμπιακό: «Ευελπιστούμε, το τουρνουά στο ΣΕΦ να φέρει αποτέλεσμα»

«Ευελπιστούμε, το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Εθνική Ελλάδας», σχολίασε ο Βαγγέλης Λιόλιος. 

Λιόλιος για Προολυμπιακό: «Ευελπιστούμε, το τουρνουά στο ΣΕΦ να φέρει αποτέλεσμα»

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει από 2-7 Ιουλίου ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά της FIBA, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά και την πρόεδρο του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, να μιλούν για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί στο φαληρικό κλειστό.

«Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται μετά από πολλά χρόνια μια σπουδαία διοργάνωση Εθνικών ομάδων μπάσκετ και η Ελλάδα φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά μια σημαντική διάκριση, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά από το 2008.Η Εθνική ομάδα έχει ήδη κάνει την πρώτη της “γνωριμία” με το Στάδιο, είχε αρχίσει να νιώθει οικεία και πλέον θα το χαρεί με τις σημαντικές βελτιωτικές ενέργειες που έχουν γίνει, για να είναι αντάξιο ενός τόσο μεγάλου τουρνουά», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Λιόλιου, για να προσθέσει:

«Η συνεργασία με τους ανθρώπους του Σταδίου ήταν αρμονική και συντονισμένη, το αποτέλεσμα είναι αυτό που εξ αρχής είχε τεθεί ως στόχος και όλοι μαζί ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί εδώ τις πρώτες μέρες του Ιουλίου να το απολαύσουν οι φίλαθλοι και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική Ελλάδας».

Από την πλευρά της η κ. Τσιλιγκίρη τόνισε: "Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις κορυφαίες εθνικές ομάδες μπάσκετ του κόσμου. Εργαστήκαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα είναι άψογα οργανωμένα και οι επισκέπτες μας θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν και να ζήσουν μαζί μας αυτή την κορυφαία αθλητική διοργάνωση".