Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα

Γνωστές έγιναν οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην ελληνική αγορά.

Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα

Με πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες το νέο Nissan Qashqai ήρθε να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά.

Το νέο SUV διαθέτει πιο σπορ διάθεση, ωστόσο στη γκάμα των κινητήρων δεν έγινε καμία τροποποίηση. Έτσι στη βάση έχουμε το μοτέρ του 1,3 L. με 140 ή 158 PS ενώ στην κορυφή είναι η strong hybrid έκδοση με το σύστημα e-POWER των 190 PS, όπου ο κινητήρας λειτουργεί στο βέλτιστο εύρος και στην βέλτιστη αναλογία συμπίεσης με αποτέλεσμα την βέλτιστη απόδοση καυσίμου αλλά και χαμηλότερες εκπομπές CO2 σε σύγκριση με μία ΜΕΚ.

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, η έκδοση Mild Hybrid με τον 1.300άρη κινητήρα των 140 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 29.990 ευρώ.

Η αντίστοιχη Mild Hybrid, με τον ίδιο κινητήρα, που αποδίδει όμως 158 ίππους και συνδυαάζεται με αυτόματο κιβώτιο X-Tronic διατίθεται με κόστος που ξεκινάει από 32.990€.

Η αντίστοιχη παραλλαγή με τετρακίνηση, τιμολογείται στην ελληνική αγορά από από 36.990 ευρώ. Τέλος, η κορυφαία αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση e-Power των 190 ίππων εκκινεί από 39.990 ευρώ.