Μέσι: Έγραψε ξανά Ιστορία στο MLS (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του MLS που καταφέρνει να έχει συμμετοχή σε περισσότερα από ένα γκολ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Μέσι: Έγραψε ξανά Ιστορία στο MLS (vids)

Ήταν μια ακόμη βραδιά ρεκόρ το Σάββατο για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς πέτυχε δύο γκολ και έδωσε άλλη μια ασίστ για την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη με 4-1 επί της New England Revolution.

Μπροστά σε 65.612 φιλάθλους - νέο ρεκόρ για αγώνα της Revolution στο στάδιο Gillette - και παίζοντας το δεύτερο παιχνίδι του σε τεχνητό χλοοτάπητα από τότε που εντάχθηκε στο MLS πέρυσι, ο Μέσι είχε τον πέμπτο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με συμμετοχή σε δύο ή περισσότερα γκολ, που αποτελεί νέο ρεκόρ για το MLS. Και με τα δύο γκολ του, κατέλαβε τη θέση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος με εννέα γκολ σε επτά αγώνες φέτος.

Επίσης, έχει πλέον επτά ασίστ, δίνοντάς του μερίδιο στην πρωτιά του πρωταθλήματος και σε αυτή την κατηγορία. Οι συνολικά 16 συμμετοχές του σε γκολ είναι οι περισσότερες για παίκτη που ξεκινάει πρώτη σε επτά αγώνες μια σεζόν στο MLS, ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί (2012) και τον Κάρλος Βέλα (2019), οι οποίοι είχαν από 13 στο ίδιο διάστημα.

Δείτε τα βίντεο:

Με τη νίκη αυτή, η Ίντερ Μαϊάμι διατηρεί την πρώτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια και το καλύτερο ρεκόρ στο MLS.