Ολυμπιακός: Η φρεσκάδα στην ενδεκάδα και ο Ζέλσον

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σκοπεύει να φρεσκάρει την ενδεκάδα του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και ο Ζέλσον Μαρτίνς αναμένεται να είναι βασικός.

Ολυμπιακός: Η φρεσκάδα στην ενδεκάδα και ο Ζέλσον

Ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στον Πειραιά από την πρόκριση στον τελικό του Conference League, αλλά ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Και δεν πρόκειται για ένα ματς αγγαρεία, αλλά για ένα ματς που θα τον κρατήσει ζωντανό στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ολυμπιακός: Η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (12/5, 20:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του. Υπολογίζεται ότι θα αλλάξει τουλάχιστον πέντε πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ποιοι θα παίξουν από την αρχή.

Εάν ένας παίκτης μοιάζει να είναι σίγουρος για το αρχικό σχήμα τότε αυτός είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Βάσκο τεχνικό που πρόθεση του είναι να δώσει ανάσες στον Φορτούνη.

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης, ο Πασχαλάκης και ο ΠΑΟΚ

Ο Ζέλσον, άλλωστε στα ματς που έχει παίξει έχει βγάλει ενέργεια και έχει δείξει ότι έχει την ικανότητα να γίνει επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες. Έχει ταχύτητα και διεισδυτικότητα, ενώ μη ξεχνάμε πως στο 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε σκοράρει. Στη φρεσκάδα και την ποιότητα του Ζέλσον ποντάρει πολλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να πληγώσει την άμυνα του ΠΑΟΚ.