Με δεύτερη νίκη (3-0) ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League

Ο Ολυμπιακός ONEX νίκησε και στον Ρέντη την Κορόνα Μπράσοφ με 3-0 σετ παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League στο βόλεϊ. Αντίπαλοι Μόντσα, Γκίσεν και Φενερμπαχτσέ. 

Με δεύτερη νίκη (3-0) ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League

Για δεύτερη στη σειρά χρονιά ο νταμπλούχος Ολυμπιακός ONEX θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους ομίλους του CEV Champions League.

Η πειραϊκή ομάδα νίκησε και στη ρεβάνς του Ρέντη με 3-0 σετ την Κορόνα Μπρασόφ (όπως και στη Ρουμανία) παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους με πανηγυρικό τρόπο κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήταν ανταγωνιστικός και στους δύο αγώνες.

Ειδικά σε αυτόν στο «Μελίνα Μερκούρη» όπου δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες του Αντρέα Γκαρντίνι, ο οποίος έφτασε με μεγάλη προσπάθεια στη μεγάλη πρόκριση.

Πήρε το πρώτο σετ με 25-23 (κάνοντας ανατροπή από το 14-18 και το 18-20), το δεύτερο με 30-28 (με δύο μπλοκ του Τζούριτς) και το τρίτο με 25-23

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στον όμιλο με την ιταλική Μόντσα, την γερμανική Γκρίζλις Γκίσεν και την τουρκική Φενερμπαχτσέ. Πρώτο ματς στην Ιταλία με τη Μόντσα στις 14 Νοεμβρίου, τελευταίο στην Κωνσταντινούπολη με την Φενερμπαχτσέ στις 29 Ιανουαρίου του 2025.