Ολυμπιακός: Στη Ρουμανία για το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός ONEX είναι στη Ρουμανία για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Κορόνα Μπράσοφ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Ολυμπιακός: Στη Ρουμανία για το πρώτο βήμα!

Στη «μάχη» του τρίτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League ρίχνεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, η οποία την Πέμπτη (17/10) στις 18:00 (COSMOTE SPORT 9HD), δίνει το πρώτο ματς με την Κορόνα Μπράσοφ στη Ρουμανία, στο κλειστό «Dumitru Popescu Colibasi».

Οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται, από την Τρίτη (15/10) το βράδυ, στο Μπράσοφ, όπου αύριο, αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα, για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο το πρώτο βήμα για την είσοδο στα «αστέρια», στη φάση των ομίλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή Αντρέα Γκαρντίνι:

«Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για το CEV Champions League. Είναι ένας ακόμα αγώνας, ξεκινάμε εκτός έδρας, μακριά από το σπίτι μας. Πάντα ένα εκτός έδρας ματς είναι πιο περίπλοκο. Ειδικά, μετά την επιστροφή μας από το μεγάλο ταξίδι στο Λας Πάλμας. Είχαμε λίγες ημέρες να προετοιμαστούμε. Προσπαθούμε να έχουμε πίσω κάποιους παίκτες μας, η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Όσα δήλωσε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης:

«Τα έχουμε πάει αρκετά καλά μέχρι τώρα, κάναμε δύο πάρα πολύ καλά παιχνίδια με τη Λας Πάλμας, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Σίγουρα, θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω, να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας και να επιστρέψουμε με τη νίκη».