Μιτσέλι: «Ο αγώνας ήταν κάτι σαν... προπόνηση»

Ο Λορέντζο Μιτσέλι αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ράνταμπεργκ, για την φάση των «64» των Challenge Cup.

Μιτσέλι: «Ο αγώνας ήταν κάτι σαν... προπόνηση»

Στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, αλλά και πρώτο της νέας αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση κόντρα στη Ράνταμπεργκ, κυριάρχησαν απόλυτα στο Ρέντη και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο 3-0.

Η εικόνα των «ερυθρόλευκων» άφησε ικανοποιημένο τον Λορέντζο Μιτσέλι, ο οποίος προσπάθησε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις αθλήτριες, να δώσουμε ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια, καθώς σήμερα, όπως φάνηκε, ήταν κάτι σαν... προπόνηση για την ομάδα.

Μπαίνουμε σε μία δύσκολη βδομάδα, με ταξίδι στη Νορβηγία και δεν θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε όπως ακριβώς θέλουμε. Είμαι ικανοποιημένος από σήμερα, όμως σίγουρα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε.

Τα πήγαμε καλά, βέβαια, παίξαμε καλά και χαίρομαι για αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη περίοδο».