Ολυμπιακός: Να «κλειδώσει» την πρόκριση

Το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν δίνει σήμερα (24/9) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και αντιμετωπίζει την Στρούμιτσα για το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Ολυμπιακός: Να «κλειδώσει» την πρόκριση

Στη μάχη του CEV Champions League ρίχνεται απόψε (24/9), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ και δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κοντράρονται με την πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας, Στρούμιτσα, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο ματς, στη Βόρεια Μακεδονία, ο Θρύλος είχε πάρει τη νίκη με 3-0 σετ και πλέον φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μία ανάλογη εμφάνιση και να εξασφαλίσει δύο κερδισμένα σετ για να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αν τα καταφέρει, τότε στον επόμενο γύρο θα κοντραριστεί με τον νικητή του Λας Πάλμας-Μπενφίκα. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 3-1 υπέρ των Ισπανών στα Κανάρια.