Ολυμπιακός: Ανεβαίνει επίπεδο με τους Ατανασίεβιτς και Πέριν

Η φετινή ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού απέκτησε τους πολύπειρους Ατανασίεβιτς και Πέριν, οι οποίοι έδειξαν με το καλημέρα πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει επίπεδο με τους Ατανασίεβιτς και Πέριν

Άκρως θετικό ήταν το πρώτο δείγμα της φετινής ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Αν και δεν έδωσε φιλικά παιχνίδια πριν από τον αγώνα με την Στρούμιτσα, η ομάδα του Πειραιά έκανε πολύ καλή εμφάνιση για τα τωρινά δεδομένα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ποιοτικότερο ρόστερ από τους πρωταθλητές της Βόρειας Μακεδονίας, ωστόσο πάντα η πρεμιέρα σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρύβει κινδύνους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας διατήρησαν το κορμό τους και παρά την αιφνίδια αποχώρηση του Στερν, κατάφεραν να την καλύψουν άμεσα με την απόκτηση του Ατανασίεβιτς.

Ο Σέρβος διαγώνιος αποτελεί μία πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το απέδειξε με το καλημέρα. Στην έδρα της Στρούμιτσα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 18 πόντους (15/18 επ., 1 άσος, 2 μπλοκ).

Άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο Πέριν. Ο πολύπειρος Καναδός ήρθε για να καλύψει το κενό του Ιντάλγκο, ο οποίος ξεχώρισε για το δυνατό του σερβίς. Στον αγώνα με την Στρούμιτσα ο Πέριν σημείωσε τους τρεις από τους πέντε συνολικά άσους του Ολυμπιακού, δείγμα της ποιότητας που διαθέτει και της σωστής επιλογής των Πειραιωτών να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και το μόνο σίγουρο είναι πως με την παρουσία του Γκαρντίνι στον πάγκο θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φάση των ομίλων του Champions League, εκεί όπου μόνο με θαύμα δεν θα προκριθεί, αφού οι επόμενοι υποψήφιοι αντίπαλοι στα προκριματικά είναι χαμηλότερης δυναμικότητας.