Ανακοίνωσε τη Στράντζαλη η νεοφώτιστη ιταλική Ταλμασόνς

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα της η Όλγα Στράντζαλη, καθώς ανακοινώθηκε από τη νεοφώτιστη Ταλμασόνς.

Ανακοίνωσε τη Στράντζαλη η νεοφώτιστη ιταλική Ταλμασόνς

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη νεοφώτιστη Ταλμασόνς θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν η Όλγα Στράντζαλη. Η 28χρονη διεθνής ακραία, μετά την αποχώρηση από την ΑΕΚ, επιστρέφει στη γειτονική χώρα, όπου είχε αγωνιστεί ξανά τη σεζόν 2020-2021 με τα χρώματα της Κούνεο.

Για την απόκτηση της Στράντζαλη μίλησε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Λεονάρντο Μπαρμπιέρι, τονίζοντας: «Αναζητούσαμε ένα πρόσωπο που είχε ήδη εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα και που είχε και διεθνή εμπειρία. Βρήκαμε μία σημαντική παίκτρια για εμάς, η οποία έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά με μεγάλη εμπειρία.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Η επιθυμία της να επιστρέψει στην Ιταλία στο πιο όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο, είναι κάτι που μας ικανοποίησε.

Είναι μία παίκτρια με μεγάλη τεχνική στην επίθεση, που έχει ποιότητα τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη γραμμή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να μας δώσει σημαντική «χείρα βοηθείας» για να πετύχουμε τον στόχο μας, αυτόν της σωτηρίας».