Νανόπουλος: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των εφήβων, Αλέξανδρος Νανόπουλος, μίλησε για την ήττα από την Τσεχία αλλά και το αυριανό (3/9) παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

Νανόπουλος: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Απογοητευμένος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των εφήβων, Αλέξανδρος Νανόπουλος, μετά την ήττα με 3-0 σετ από την Τσεχία στην 6η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Ευρωβόλεϊ ανδρών Κ20 στην Άρτα.

«Σε κάθε παιχνίδι που παίξαμε αξίζαμε κάτι παραπάνω. Το σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα. Παίζουμε καλά ως ομάδα με ψυχή και το δείξαμε και σήμερα. Είμαστε μία ομάδα που δεν είμαστε τόσο παιγμένοι όσο οι υπόλοιπες και αυτό είναι το πρόβλημά μας γενικά. Κάποιες φάσεις πρέπει να τις διαχειριστούμε καλύτερα και να τις έχουμε παίξει», είπε σχετικά, ενώ για το αυριανό (3/9) ματς με την Ιταλία, τόνισε:

«Στόχος σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα του αντιπάλου είναι η νίκη. Όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες όπως η Ιταλία έχεις ένα έξτρα κίνητρο. Δεν πρέπει να μας φοβίζει ο αντίπαλος αλλά να μας πεισμώνει. Παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι, δεν θα μας χαρίσει κανείς τίποτα και πρέπει να παίξουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».