Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Πετρέα

Ο Γιώργος Πετρέας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού .

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Πετρέα

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Πετρέας, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος καθώς διατήρησε και τη φετινή σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, τον Γιώργο Πετρέα.

Ο πολύπειρος κεντρικός θα αποτελεί και φέτος έναν από τους «πύργους» του «τριφυλλιού» και αναμφίβολα και πέρυσι ήταν καθοριστική η συμβολή του».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Γιώργος Πετρέας επισήμανε: «Η ανανέωση μιας συνεργασίας αποδεικνύει την ικανοποίηση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Θα είμαστε μαζί για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά, με περισσότερη όρεξη και αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.Εύχομαι σε όλες και όλους να έχουμε υγεία και πολλές χαρές. Συνεχίζουμε!»