Δανία- Αγγλία 1-1: Δεν έχασαν, ελπίζουν (highlights)

Δανία και Αγγλία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στη Φρανκφούρτη και πλέον όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική την Τρίτη (25/6)

Δανία- Αγγλία 1-1: Δεν έχασαν, ελπίζουν (highlights)

Δανία και Αγγλία μοιράστηκαν τους βαθμούς και τα γκολ στην Deutsche Bank Park της Φρανκφούρτης, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους Βρετανούς πάντως να αισιοδοξούν πως θα φτάσουν πιο κοντά στους «16» της διοργάνωσης.

Μπορεί η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να είναι στην κορυφή, αλλά δεν πείθει με την εικόνα της, ενώ οι Δανοί παλεύουν, αλλά δεν κερδίζουν!

Όλα λοιπόν θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική την Τρίτη (25/6), όπου θα παίξουν Αγγλία- Σλοβενία και Δανία- Σερβία.

Στο 13' Ο Φόντεν πήρε την μπάλα λίγο έξω απ' την περιοχή, ελίχθηκε ωραία και μπαίνοντας μέσα έκανε σουτ, το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 18’ ο Κρίστιανσεν ολιγώρησε στην αριστερή πλευρά της Δανίας, ο Γουόκερ στη συνέχεια έκανε το γύρισμα, ο Κρίστενσεν δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Κέιν εκτέλεσε από κοντά.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα όμως οι Δανοί άρχισαν να ανεβάζουν την πίεσή τους στο γήπεδο, «χάλασαν» το παιχνίδι των Άγγλων, που δεν μπορούσαν να κρατήσουν στα πόδια τους τη μπάλα.

Έτσι στο 34’ ο Χιούλμαντ από τα 28 μέτρα εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», που με 114χλμ την ώρα έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Πίκφορντ ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, ενώ στο 56’ η Αγγλία είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Εκτός περιοχής συρτό σουτ του Φόντεν, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σμάιχελ.

Στο 71' σημειώθηκε νέα πολύ καλή στιγμή για την Αγγλία! Ο Γουότκινς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά τον νίκησε ο Σμάιχελ.

Στο 84’ η Δανία έχασε σημαντική ευκαιρία, μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά και προβολή του Νόρντγκααρντ μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι Άγγλοι έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο ακόμα και στις απλές πάσες με τους Δανούς όμως να μην είναι αποτελεσματικοί και κυνικοί.

Έτσι παρά τις προσπάθειες των Άγγλων στο τέλος οι δύο ομάδες έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο ισόπαλες στον… όμιλο του 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντίας.

ΔΑΝΙΑ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεργκαρντ, Κρίστενσεν, Μέλε, Κρίστιανσεν (57' Μπα), Χόιμπεργκ, Χιούλμαντ (82' Νόργκααρντ), Έρικσεν (82' Έρικσεν), Βιντ (57' Ντάμσγκααρντ), Χόιλουντ (67' Πόουλσεν).

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (54' Γκάλαχερ), Ράις, Σάκα (69' Έζε), Φόντεν (67' Μπόουεν), Μπέλιγχαμ, Κέιν (69' Γουότκινς).