EA Sports FC 25: Χωρίς Ίντερ και Μίλαν φέτος (vid)

Δύο αγαπημένες ποδοσφαιρικές ομάδες θα λείπουν φέτος από το EA Sports FC 25

EA Sports FC 25: Χωρίς Ίντερ και Μίλαν φέτος (vid)

Η KONAMI επιβεβαίωσε πως σύναψε αποκλειστικές συμφωνίες με δύο ιστορικές και αγαπημένες ποδοσφαιρικές ομάδες, την Inter και την AC Milan, για την εμφάνισή τους στο eFootball όσον αφορά τη σεζόν 2024-25. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως οι δύο ιταλικοί σύλλογοι θα υπάρχουν μόνο στο eFootball με τα επίσημα ονόματα και σήματα για φέτος.

Το EA Sports FC έχει μεν την άδεια για τη Serie A, το ιταλικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες, ωστόσο χωρίς τις ειδικές άδειες οι δύο συγκεκριμένες ομάδες θα εμφανίζονται με generic ονόματα, σύμβολα και φανέλες στο EA Sports FC 25. Πρακτικά η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού και το περσινό παιχνίδι δεν είχε τις άδειες για τις Lazio και Atalanta, εξαιτίας αντίστοιχων συμφωνιών με την Konami. Στο EA Sports FC 25 η Inter θα ονομάζεται Lombardia FC και η AC Milan θα μπορεί να βρεθεί με την ονομασία Milano FC.

Φυσικά, αυτός ο αγώνας για τα δικαιώματα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με απώλειες και νίκες και για τα δύο παιχνίδια. Για παράδειγμα, φέτος αναμένεται να επιστρέψει στο EA Sports FC 25 η AS Roma, η οποία απουσιάζει από το FIFA 21 και έπειτα, εξαιτίας μιας διαφωνίας μεταξύ του συλλόγου και της EA. Πλέον, η EA Sports υπέγραψε όμως νέα πολυετή αποκλειστική συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη ενημέρωση του eFootball για τη νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.