Το άγνωστο ειδύλλιο του Στέλιου Καζαντζίδη με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Καζαντζίδης. Θυμηθήκαμε μια άγνωστη πτυχή από την πολύκροτη ζωή του

Το άγνωστο ειδύλλιο του Στέλιου Καζαντζίδη με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Το 1962 ο Στέλιος Καζαντζίδης χώρισε για λίγο με τη Μαρινέλλα και« πιάστηκε στους έρωτες» με κάποια νεαρή τραγουδίστρια που έκανε το ντεμπούτο της στα λαϊκά πάλκα. Ο ίδιος αρνείται πως υπήρξε κάτι περισσότερο από ένα πλατωνικό αίσθημα.

Οι δυο τους πάντως θα φύγουν μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή στην Αυστραλία για συναυλίες. Εκεί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα τα ήθελαν, οι διοργανωτές δεν θα τηρήσουν τα συμφωνημένα και ο Καζαντζίδης έξαλλος εγκαταλείπει τη μακρινή χώρα, για να επιστρέψει στην πατρίδα αφήνοντας ωστόσο πίσω την νεαρή τραγουδίστρια, που χρειάστηκε ακόμα και να πέσει στην επαιτεία προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα για το εισιτήριο της επιστροφής.

Οι γονείς της κοπέλας στράφηκαν, όπως ήταν φυσικό, κατά του Καζαντζίδη και του ζήτησαν να πληρώσει αυτός το εισιτήριο όπως κι έγινε. Στο μεταξύ η νεαρή κοπέλα που δεν ήταν άλλη από την Βίκυ Μοσχολιού δεν ήθελε να ξαναδεί τον Στέλιο ούτε ζωγραφιστό. Είχε προλάβει ωστόσο να ηχογραφήσει μαζί του κάποια σεκόντα στις ηχογραφήσεις της Αυστραλίας όπως στο «Φύγε κι άσε με». Όσο για τους έρωτες κανείς από τους δύο δεν ήθελε να μιλά μέχρι το τέλος της ζωής τους.