ΦΩΣ στο Στοίχημα: Το… ξέσπασμα της Μετς

Η πρώτη εντός έδρας νίκη της Μετς στη σεζόν θα αποτελέσει το βασικό σημείο της σημερινής στήλης. Από κοντά τα γκολ σε Στουτγκάρδη και Σουηδία, με την προοπτική να πάμε ξανά στο ταμείο. 

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Το… ξέσπασμα της Μετς

Με ψυχραιμία

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Μετς υποδέχεται την Μαρτίγκ. Η Μετς είναι ένα από τα βαριά χαρτιά στη Λίγκα και στοχεύει αποκλειστικά στην επάνοδο στο Σαμπιονά. Περιέργως, μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στην έδρα της, ενώ έχει κερδίσει και στις δύο εξόδους της. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το μοτίβο, έχει την ποιότητα για να κάνει σεφτέ στις εντός έδρας νίκες.

Η Μαρτίγκ από ποιότητα… πάσχει, όπως μαρτυρούν οι τέσσερις ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Δεν είναι για… πολλά οι νεοφώτιστοι, που θα παλέψουν για την παραμονή. Δεν έχουν σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους. Να η ευκαιρία για την Μετς, ώστε να ξεσπάσει μπροστά στο κοινό της.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μετς-Μαρτίγκ 1 ημ./1 τελ. (2.25)

Γκολ και θέαμα

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορία της Γερμανίας, η Στουτγκάρδη Β’ υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η μικρή Στουτγκάρδη είναι η χαρά του φιλάθλου στη Λίγκα. Φουλ επίθεση, σκοράρει για πλάκα αλλά έχει θέματα στην άμυνα που δεν της επιτρέπουν να ξεκολλήσει από τα μισά της κατάταξης. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Αρμίνια έχει πέσει χαμηλά και στοχεύει στην επάνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Δεν αποφεύγει τις γκέλες στο ξεκίνημα της περιόδου, ενώ προέρχεται από ήττα στο γήπεδό της από την Μόναχο 1860. Ποιοτική μεσοεπιθετικά, σκοράρει με άνεση, θέλει να αξιοποιήσει την απειρία των γηπεδούχων. Λογικά θα «ανοίξει» το σκορ στη Στουτγκάρδη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Στουτγκάρδη Β’-Αρμίνια Μπίλεφελτν Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Αδρεναλίνη

Για το πρωτάθλημα Σουπερετάν της Σουηδίας, η Ούτσικτενς υποδέχεται την Έργκριτε. Η Ούτσικτενς από εκεί που διεκδικούσε ακόμα και την άνοδο, πλέον την έχει πάρει η κάτω βόλτα και αν συνεχίσει είναι πιθανό να κινδυνεύσει στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από την Βάστρα Φρολούντα, που ψάχνει από κάπου να κρατηθεί.

Η Έργκριτε εξαπολύει αντεπίθεση με την οποία όχι μόνο ξεμπερδεύει από επικίνδυνες καταστάσεις αλλά και πλησιάζει την ζώνη ανόδου. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρόσφατο ενεργητικό για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι σκοράρουν με συνέπεια αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ούτσικτενς-Έργκριτε Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)