ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

Οι κάθετες κινήσεις αποτελούσαν είδος προς... εξαφάνιση στον Ολυμπιακό έως και πριν την εμφάνιση του ΚΩΣΤΟΥΛΑ στο ντέρμπι

ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

Οι αριθμοί του ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ σε σχέση με Γκαρθία και Στάμενιτς

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ:

«ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ

ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ!»

Ο γενικός διευθυντής της Λάρισας αναλύει στο «ΦΩΣ» τη φετινή ομάδα και εξηγεί γιατί οι «βυσσινί» δεν… βλέπουν άλλον αντίπαλο στον δρόμο για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα

ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

ΑΡΚΟΥΣΑΝ

Με ένα υποφερτό τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός νίκησε το πολύ καλό Λαύριο 93-75

Βεζένκοφ, Πετρούσεφ και Βιλντόζα καλύτεροι από τους «ερυθρόλευκους» που βρέθηκαν να χάνουν και με 8 πόντους

Από τους γηπεδούχους πρώτοι σκόρερ οι Σέρμαν και Γκρίφιν

Ανατολή… Ηλίου

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πανηγύρισε η Ηλιούπολή στο γεμάτο θέαμα και ένταση ματς με την Παναχαϊκή (2-1). Ο Καμπανιακός πραγματοποίησε… απόβαση στη Ρόδο, κόντρα στον Διαγόρα (0-1). Ούτε στην Τρίπολη μπόρεσαν να κάνουν σεφτέ τα Χανιά (1-1), με αντίπαλο την δεύτερη ομάδα του Αστέρα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ

Ο Κλόντ Μακελελέ έμεινε μόνο για 21 ημέρες στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 51χρονος Γάλλος κόουτς δήλωσε πως του ζητήθηκε να μην χρησιμοποιήσει τον επιθετικό Μπιλέ στο ματς με την Καλλιθέα. Έτοιμος για να τον αντικαταστήσει ο Αργύρης Γιαννίκης.

«ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ»

Σύνθημα Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής με την Αγγλία, μεθαύριο στο «Γουέμπλεϊ

ΟΥΡΑΝΙΟΙ

ΓΙΟΧΑΝ…

Οκτώ χρόνια μετά το θάνατο του Κρόιφ, ο Γιόχαν Νέεσκενς «ξανασμίγει» με τον ποδοσφαιρικό αδερφό του * Στα 73 του χρόνια πέθανε ο Ολλανδός χαφ που δημιούργησε τη δική του σχολή και έκανε διαφορετικό το ποδόσφαιρο μαζί με τον αρτίστα συμπαίκτη του σε Άγιαξ, Μπαρτσελόνα και Εθνική Ολλανδίας.