ΦΕΡΝΕΙ ΟΥΝΑΣ

Όλα έτοιμα για τον 27χρονο Αλγερινό εξτρέμ.

ΦΕΡΝΕΙ ΟΥΝΑΣ

Έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ και τελείωσε την περσινή σεζόν στη β’ ομάδα των «λιλουά». Το «restart» στην καριέρα του ψάχνει ο πρώην άσος της Νάπολι. «Ανοικτό» και για τον Γιουσούφ Γιαζιτσί παρά το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων!

ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ Ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ

Ο Βάσκος δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα στη Λιόν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…ΞΕΚΙΝΑ

Ο ΠΑΟΚ, στο παρθενικό του ματς στην Λιγκ Φέιζ του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζει, στο κατάμεστο «Αλί Σαμί Γεν» (22.00), την, πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι. Στο πλευρό τους οι Θεσσαλονικείς, που ταξίδεψαν δίχως τους τραυματίες Μπράντον Τόμας και Τσιφτσή, θα έχουν 2.000 φίλους τους.

ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ο Ολυμπιακός άνετα την Στρούμιτσα 3-0 σετ αλλά με πλήγμα τον τραυματισμό του Δημήτρη Τζούριτς στον αστράγαλο. Απόψε μαθαίνει αντίπαλο στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, το νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα – Λας Πάλμας.

ΝΤΙΝΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ!»

Η σπουδαία μπασκετμπολίστρια και αρχηγός της ομάδας των Ιωαννίνων μιλάει στο «ΦΩΣ» για την αποψινή ρεβάνς με τη Σάσσαρι στην Ιταλία και την 12ετή,γεμάτη εμπειρίες παρουσία της στην ομάδα-θαύμα της Ηπείρου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΤΑΣ: «Πού τραυματίζονται όλοι αυτοί ρε παιδιά…»

Δεν μασάει τα λόγια του ο παλαίμαχος της «’Ενωσης» για το πρόβλημα που μαστίζει φέτος τους «κιτρινόμαυρους», θυμάται στιγμές από τα παλιά και αναλύει τους διεκδικητές του τίτλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ: «TOYΣ TΡΕΛΑΝΕ O ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ!»

O πατέρας του 22χρονου χαφ της Σλάβια μίλησε στο «ΦΩΣ» για την απόφαση του ο διεθνής άσου να φορέσει την φανέλα της Εθνικής και να αφήσει στα κρύα του λουτρού τους Νορβηγούς!