«ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΘΗ...»

Τι είπε ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ στους παίκτες

«ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΘΗ...»

Επισήμανε τα σφάλματα σε άμυνα και επίθεση, αλλά έκανε και την αυτοκριτική του * Διαβάζεται πανεύκολα ο Ολυμπιακός από τους εγχώριους αντιπάλους του και ο Βάσκος δεν έχει βρει ακόμη το «φάρμακο»

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ!

Η Εθνική μας πόλο δεν τα κατάφερε στον τελικό του Παγκοσμίου Νεανίδων στην Κίνα (ήττα έπειτα από σκληρή μάχη με 11-9 από την Ισπανία) αλλά ανέβηκε για ακόμη μια φορά στο βάθρο μιας μεγάλης διοργάνωσης!

MVP της διοργάνωσης η Αριάδνη Καραμπέτσου!

Το πρωί στην Αθήνα η ελληνική αποστολή με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της

Καραγιάννη: Τα κορίτσια αγωνίστηκαν με όλη τη ψυχή τους, ένας όμως θα είναι ο νικητής

H ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Οι «κυανόλευκοι» μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό, στο «Απ. Nικολαϊδης», έφεραν λευκή ισοπαλία, στο ίδιο γήπεδο, με την «Ένωση», σε ένα ματς που έλειψε στους δύο αντιπάλους η αποτελεσματικότητα αφού ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, εκατέρωθεν. Συνεχίζει χωρίς νίκη η, εξαιρετικά οργανωμένη, ομάδα του Ντονάτι, στο -2 από την κορυφή οι «κιτρινόμαυροι»

ΛΥΤΡΩΤΗΣ

ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ

Με τα δυο γκολ του Σέρβου στο 81’ και στο 88’ ο Παναθηναϊκός λύγισε την αντίσταση του Πανσερραϊκού και του γκολκίπερ Γκουγκεσασβίλι με 3-1 στο άδειο ΟΑΚΑ *Το σκορ είχε ανοίξει ο Τετέ στο 10’, άμεση «απάντηση» από τα «λιοντάρια» με Μπετανκόρ στο 15’.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΠΙΤΕΡΣ

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε κόντρα στην Τραπάνι, αλλά στο τέλος ο Αμερικανός σουτέρ έβαλε «καυτό» τρίποντο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά που επικράτησε με σκορ 90-95 στο φιλικό της Σικελίας