Εθνική Γυναικών: Συνεχίζεται η προετοιμασία στη Νίκαια

Στο Κλειστό της Νίκαιας συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας χάντμπολ γυναικών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Εθνική Γυναικών: Συνεχίζεται η προετοιμασία στη Νίκαια

Συνεχίζεται στο ΚΓ «Γ. Χαλκίδης» της Νίκαιας υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών Μενέλαου Δανήλου και Χρήστου Τζουβάρα η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ γυναικών ενόψει της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025.

Σήμερα ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου και Κουλούρη, ενώ αύριο θα βρεθούν στη Νίκαια οι Ανδρίτσου, Αργυροπούλου και Αμβροσιάδου που ξεπέρασε την ίωση των τελευταίων ημερών.

Όπως αποφασίστηκε μετά την απουσία και της Στουγιαννίδου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με 18 αθλήτριες που βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι οποίες είναι οι: Αργυροπούλου, Κερλίδη, Τσικνάκη, Μεντεσίδου, Σεβδίλη, Κουλούρη (ΠΑΟΚ), Μ. Κουκμίση, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ανδρίτσου, Αμβροσιάδου (Αναγέννηση Άρτας), Ζενέλι, Σαμολαδά, Ψαριώτη (ΑΕΚ), Πατρώνη (ΓΑΣ Καματερού), Γκάτζιου (Νεκαρσλουμ- Γερμανία), Ράτσικα (ASD Pallamano- Ιταλία).