Εθνική Γυναικών: Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Εθνική Γυναικών: Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία

Υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών Μενέλαου Δανήλου και Χρήστου Τζουβάρα ξεκίνησε στο ΚΓ «Γ. Χαλκίδης» της Νίκαιας η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ γυναικών ενόψει της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με την Χρήστα Στουγιαννίδου που παρότι έκανε προπόνηση, το απόγευμα ο γιατρός της έδωσε απαγορευτικό για τις επόμενες δέκα ημέρες, λόγω μιας κύστης που την ταλαιπωρεί και το πιθανότερο είναι ότι θα κληθεί άλλη αθλήτρια στη θέση της. Εκτός επίσης είναι Τσάκαλου και Ζυγούρα λόγω τραυματισμού και η Κωστοπούλου για επαγγελματικούς λόγους.

Το πρωί παρούσες ήταν 12 αθλήτριες, αύριο θα ενσωματωθούν και οι Χατζηπαρασίδου, Ανδρίτσου, Κουλούρη, Αργυροπούλου, Γκάτζιου, ενώ η Αμβροσιάδου έχει ίωση και η συμμετοχή της στην προετοιμασία, αλλά και τους αγώνες είναι αμφίβολη.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει στις 25/10 για τη Λιθουανία, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Μ. Βρετανία (26/10, 16:00) και τη Λιθουανία (27/10, 16:00) στον 1ο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης.

Οι 19 αθλήτριες που κλήθηκαν στην προετοιμασία είναι οι: Αργυροπούλου, Κερλίδη, Τσικνάκη, Μεντεσίδου, Σεβδίλη, Κουλούρη (ΠΑΟΚ), Μ. Κουκμίση, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ανδρίτσου, Αμβροσιάδου (Αναγέννηση Άρτας), Ζενέλι, Σαμολαδά, Ψαριώτη (ΑΕΚ), Πατρώνη (ΓΑΣ Καματερού), Γκάτζιου (Νεκαρσλουμ- Γερμανία), Ράτσικα (ASD Pallamano- Ιταλία).