Wimbledon: Νέα, άνετη, νίκη του Τζόκοβιτς που πέρασε στον 4ο γύρο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του, Γερμανού, Ντένιτς Κούντλα με 3-0 σετ  (6-4, 6-3, 7-6) και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon.

Wimbledon: Νέα, άνετη, νίκη του Τζόκοβιτς που πέρασε στον 4ο γύρο

Τρίτωσε το ...καλό για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο Wimbledon και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του τουρνουά, κερδίζοντας τον (προερχόμενο από τα προκριματικά), Γερμανό, Ντένις Κούντλα με 3-0 σετ 6-4, 6-3, 7-6(7).

Έτσι για 13η φορά στην καριέρα του, ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί στη 2η εβδομάδα αγώνων του.

Από το εναρκτήριο set του στη διοργάνωση (στο ματς του με τον Τζακ Ντρέιπερ), έχει να χάσει σετ ο Σέρβος, που μετράει εννιά συνεχόμενα κερδισμένα.

Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να γυρίσει από το 1-4 και να σώσει set point (6-7) στο tie-break του 3ου κομματιού της αναμέτρησης, ο κάτοχος του Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη επιβλήθηκε.

Είχε 65/92 πόντους μετά από το σερβίς, παρότι δέχθηκε δύο μπρέικ από τον μαχητικό Κούντλα που δεν επέτρεψε να του κάνει ότι στον Κέβιν Άντερσον πριν δυο ημέρες...

Στον 4ο γύρο, ο 34χρονος θα αντιμετωπίσει το Νο17 του ταμπλό, Κριστιάν Γκαρίν, που νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Πέδρο Μαρτίνεζ με 6-4, 6-3, 4-6, 6-4.