Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Ένατος ο Κουλούρης στο τριπλούν

Ο Αρσένης Κουλούρης κατέλαβε την ένατη θέση στον τελικό του τριπλούν.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Ένατος ο Κουλούρης στο τριπλούν

Ο Αρσένης Κουλούρης κατέλαβε την ένατη θέση στον τελικό του τριπλούν στην 4η και τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Ο νεαρός αθλητής είχε καλύτερο άλμα στα 14,71 μ. από την πρώτη του προσπάθεια, που αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό να τον κρατήσει στην πρώτη οχτάδα, κάτι που συνέβαινε μέχρι και το δεύτερο άλμα. Τέσσερις αθλητές βελτιώθηκαν στην τρίτη τους προσπάθεια – κάνοντας μάλιστα άλματα μετά τον Έλληνα – και έφεραν τον αθλητή από την πέμπτη στην ένατη θέση.

Ο Κουλούρης είχε πετύχει στον προκριματικό του αγωνίσματος 15,20 μ. και συγκέντρωνε πιθανότητες διάκρισης. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή, που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση σε μελλοντικές διοργανώσεις. Ο άλτης του Παύλου Σκορδίλη αγωνίστηκε και στο μήκος, όπου ήταν πέμπτος.

«Είμαι απογοητευμένος με το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν περίμενα να μείνω εκτός οχτάδας. Σήμερα δεν ήμουν καλός τεχνικά, σίγουρα ήμουν και κουρασμένος. Θα αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Κ20, όπου θα προσπαθήσω να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο Κ20», είπε ο 17χρονος άλτης από την Κέρκυρα.