Λεόνι Μπεκ: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το πιο σημαντικό μου κίνητρο»

Η παγκόσμια αστέρας της κολύμβησης, Λεόνι Μπεκ μίλησε για την επερχόμενη Ολυμπιάδα στο Παρίσι όπου στοχεύει στο χρυσό μετάλλιο.

Λεόνι Μπεκ: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το πιο σημαντικό μου κίνητρο»

Η Λεόνι Μπεκ είναι μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες κολυμβήτριες παγκοσμίως και σύντομα θα μπει στη «μάχη» ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το βασικό μου κίνητρο», δήλωσε. «Συμβαίνουν μόνο κάθε τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενδιάμεσα υπάρχουν και ενδιάμεσοι στόχοι όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Ενώ για τη στόχευσή της στο Παρίσι είπε: «Θα βάλω τα δυνατά μου και μετά θα δω τι θα γίνει. Ελπίζουμε ότι ο αγώνας ανοιχτής θάλασσας μπορεί να διεξαχθεί στον Σηκουάνα. Πρόσφατα, ωστόσο, τα νερά ήταν πολύ βρώμικα. Ελπίζω όμως ότι οι διοργανωτές θα θέσουν αυτό το πρόβλημα υπό έλεγχο εγκαίρως. Όταν ο αγώνας ξεκινήσει στον Σηκουάνα, θα είναι μια από τις πιο όμορφες ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Παρίσι με θέα το κέντρο της πόλης και τον Πύργο του Άιφελ. Αυτό είναι μια καλή διαφήμιση για το άθλημά μας».