Ντούμας: «Συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε τόσο μικρή ηλικία, υπέροχο συναίσθημα»

Την Κυριακή (7/7), ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς «στέφθηκε» πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων στη Λιθουανία, στα 100μ. πρόσθιο.

Ντούμας: «Συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε τόσο μικρή ηλικία, υπέροχο συναίσθημα»

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο «πενηντάρι», στον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Βίλνιους, ο ταλαντούχος πρωταθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε πρώτος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με επίδοση 1:00.80!

Ο 16χρονος «ερυθρόλευκος», το νεαρότερο μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού, μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από τη διοργάνωση του Βίλνιους, δήλωσε:

«Μια πολύ όμορφη διοργάνωση με πολύ έντονο ανταγωνισμό, ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με πολύ καλούς χρόνους. Αυτό με βοήθησε εμένα να σημειώσω τους χρόνους μου και να κατακτήσω το μετάλλιο. Βήμα-βήμα συνεχίζω. Κοιτάω πάντα μπροστά, περιμένω τον επόμενο στόχο και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Θα είναι υπέροχο το συναίσθημα η πρώτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε τόσο μικρή ηλικία. Ανυπομονώ».