Γκούτσεβα: «Φλόγα και ψυχή αυτά τα παιδιά, θα πάνε πολύ μακριά»

Απολύτως ικανοποιημένη από την εμφάνιση των μελών της ελληνικής Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, στο ΟΑΚΑ, δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα. 

Γκούτσεβα: «Φλόγα και ψυχή αυτά τα παιδιά, θα πάνε πολύ μακριά»

Η ελληνική αποστολή πέτυχε μια σπουδαία εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων με συνολική συγκομιδή τεσσάρων μεταλλίων (2 ασημένια και δύο χάλκινα), ενώ πήρε και την 3η θέση στη βαθμολογία του Comen Cup, που γινόταν παράλληλα με το Ευρωπαϊκό.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αναστασίας Γκούτσεβα ότι:

«Αυτή η ομάδα, που είναι πάντα η αγαπημένη μας και πολύ σημαντική, διότι αποτελεί το φυτώριό μας, δούλεψε σκληρά και παρά το λίγο χρόνο που είχαμε για προετοιμασία, πέτυχε σπουδαία πράγματα. Και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και περήφανοι που έκαναν το καλύτερο και έφεραν αυτές τις διακρίσεις.

Αυτά τα παιδιά έχουν φλόγα και ψυχή και θα πάνε πολύ μακριά. Πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό αυτής της κατηγορίας έχουμε τόσο μεγάλες και πολλές διακρίσεις. Ασημένια μετάλλια σε Σόλο και Ντουέτο και χάλκινα σε Ομαδικό και Μεικτό Ντουέτο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Το άθλημά μας έχει πολλές μεγάλες διοργανώσεις φέτος και περιμένουμε νέες μεγάλες επιτυχίες».