Κολύμβηση: Έσπασε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ στην πεταλούδα η Ντουντουνάκη!
Η Άννα Ντουντουνάκη έσπασε και άλλο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα, σημειώνοντας χρόνο 56.33, στο Αϊντχόφεν για την ISL 3.
![Κολύμβηση: Έσπασε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ στην πεταλούδα η Ντουντουνάκη!](https://www.fosonline.gr/media/news/2021/11/26/163986/main/doydoynaki-kolymbisi.jpg)
Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδας και σε πισίνα 25 μέτρων πανηγύρισε η Άννα Ντουντουνάκη στο Αιντχόφεν για την 6η αγωνιστική της ISL 3.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμπησε με χρόνο 56.33 και βελτίωσε τη δική της επίδοση από τα 56.35 από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Καζάν στις 2 Νοεμβρίου.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Με τον χρόνο αυτό τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ακολουθώντας την Σάρα Σέστρεμ που έκανε 55.51.
Από εκεί και πέρα, στα 50μ. ελεύθερο ο Κριστιάν Γκολομέεβ σημείωσε επίδοση 21.06 και τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ ο Απόστολος Χρήστου με ατομικό ρεκόρ 21.32 στην 5η θέση.