Πάλη: Στους Ολυμπιακούς ο Κουρουγκλίεφ, εκτός η Πρεβολαράκη

Ο Nταουρέν Κουρουγκλίεφ, μέσω του προολυμπικού της Kωνσταντινούπολης, εξασφάλισε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σ' αντίθεση με την Μαρία Πρεβολαράκη που δεν εκμεταλλεύθηκε ούτε την τελευταία ευκαιρία των ρεπεσάζ

Πάλη: Στους Ολυμπιακούς ο Κουρουγκλίεφ, εκτός η Πρεβολαράκη

«Παριζιάνος» ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ!

Ότι δεν πέτυχε με το ρωσικό μαγιό κατάφερε, με το Ελληνικό εθνόσημο στο στήθος, ο γεννημένος στο Νταγκεστάν παλαιστής, ο οποίος εξασφάλισε την παρουσία του στους παρθενικούς Ολυμπιακούς Aγώνες της καριέρας του, στο Παρίσι μέσω του Προολυμπιακού της Κωνσταντινούπολης!

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, με τα ελληνικά χρώματα, στα 86 κιλά της ελευθέρας, στον κρίσιμο αγώνα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς, κέρδισε τον Ουκρανό Βασίλ Μιχαΐλοφ και θα ταξιδέψει στην γαλλική πρωτεύουσα!

Ο Κουρουγκλίεφ θα είναι ο δεύτερος εκπρόσωπος μας στο Παρίσι καθώς έχει ήδη προκριθεί και ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στα 74 κιλά.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε η Μαρία Πρεβολαράκη στα 53 κιλά, ούτε μέσω ρεπεσάζ και η προοπτική της 4ης ολυμπιακής συμμετοχής της έσβησε.

Η «μεγάλη κυρία» της ελληνικής πάλης νίκησε στο 2ο γύρο των ρεπεσάζ την Πορουτχοτάνγκ (Σρι Λάνκα), αλλά ακολούθως ηττήθηκε από την Τουρκάλα Ζεϊνέπ Γετγκίλ και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Παρίσι.