Το χάλκινο στο Παγκόσμιο Ξιφασκίας η Γεωργιάδου
Η Ελληνίδα ξιφομάχος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Κάιρο, έναν χρόνο μετά τη δεύτερη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση της Τυνησίας.
![Το χάλκινο στο Παγκόσμιο Ξιφασκίας η Γεωργιάδου](https://www.fosonline.gr/media/news/2022/07/20/197453/main/georgiadou.jpg)
Σπουδαία διάκριση για την Δέσποινα Γεωργιάδου στην Αίγυπτο. Η Ελληνίδα ξιφομάχος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κάιρο, έναν χρόνο μετά τη δεύτερη θέση στην αντίστοιχη διοργάνωση της Τυνησίας.
Η ξιφομάχος μας μπήκε απευθείας στις 64 εξαιτίας του υψηλού της ranking και απέκλεισε με σκορ 15-1 την Νικόλ Γούι από την Σιγκαπούρη. Στη συνέχεια απέκλεισε αρχικά την Ιταλίδα Μπατιστόν με 15-5 ενώ στους «16» επικράτησε και της Αμερικανίδας Στόουν με 15-9.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Στους «8» κατάφερε να λυγίσει την Ισπανίδα με 15-12 ενώ δεν βρήκε αντίσταση ούτε στα ημιτελικά, κερδίζοντας την Άνα Μπάστα από το Αζερμπαϊτζάν με 15-9.