Σωτηρέλη: «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι κάναμε»

Πανευτυχής η τερματοφύλακας του Εθνικού Ελένη Σωτηρέλη για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σωτηρέλη: «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι κάναμε»

Η τερματοφύλακας του Εθνικού, Ελένη Σωτηρέλη, παρουσιάστηκε εκστασιασμένη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αθλήτρια, που αναδείχτηκε και πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα, σε δηλώσεις της μετά την επιτυχία της ομάδας της, τόνισε:

«Είναι μια πολύ όμορφη ιστορία, γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε στον τελικό και πόσω μάλλον που πήραμε και το Κύπελλο. Είναι μια ομαδική δουλειά όλο αυτό. Μια ομάδα δεν την κάνει ένας παίκτης, ούτε δύο, αλλά και τα 15 άτομα που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε πολύ όμορφα, μοναδικά συναισθήματα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι κάναμε. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια, για τους προπονητές μας και για όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε σήμερα.

Είπαμε ότι θα το διασκεδάσουμε ό,τι και να γίνει. Και μόνο που φτάσαμε στον τελικό, για εμάς είναι μεγάλη ικανοποίηση. Είπαμε θα τα δώσουμε όλα και ό,τι γίνει. Είπαμε ότι θέλαμε να βγούμε από την πισίνα με ικανοποιημένους τους εαυτούς μας και με το σύνολο.

Είμαστε πολύ χαρούμενες. Φέραμε αυτό το Κύπελλο σε αυτή την ομάδα, που έχει τεράστια ιστορία. Τεράστια ιστορία!».