Euro Cup πόλο ανδρών: Θρίαμβος του Πανιωνίου στη Βουλιαγμένη!

Ο Πανιώνιος θριαμβευτής στον ελληνικό εμφύλιο επί της Βουλιαγμένης

Euro Cup πόλο ανδρών: Θρίαμβος του Πανιωνίου στη Βουλιαγμένη!

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον ελληνικό εμφύλιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, επικρατώντας με ανατροπή του ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό, με 10-9!

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός μέχρι το φινάλε, με τον ΝΟΒ να αποκτά στο ημίχρονο προβάδισμα τριών γκολ. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος με ένα 2-0 μείωσε τη διαφορά. Κι η αποβολή του Γούντχεαντ, 7 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με γρήγορες επιθέσεις κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση να ισοφαρίσει σε 8-8 και να πάρει τελικά την νίκη, με γκολ του Αλέξανδρου Γούνα, 54 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη!

Στην επόμενη αγωνιστική, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Ορτίτζια, ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα φιλοξενηθεί από τη Βαζούτας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 1-3, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 1, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης Ν., Καστρινάκης Θ., Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος, Σουζούκι, Μπιτσάκος, Τακάτα 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Κούκουνας, Καπετανάκης, Παρτσόγλου.