Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός για τη «μάχη» με την Σαμπαντέλ

Στην Ισπανία βρίσκεται, από την Τρίτη (15/10) το μεσημέρι, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός για τη «μάχη» με την Σαμπαντέλ

Και αυτό, διότι την Τετάρτη (16/10) στις 19:15 (ΕΡΤ Sports 2), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Σαμπαντέλ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League.

Μετά τη νίκη (20-19) επί της Πρίμορατς Κότορ στα πέναλτι (12-12 η κανονική διάρκεια), στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Παπαστράτειο, ο Θρύλος αγωνίζεται για πρώτη φορά μακριά από την έδρα του, στο κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ, όπου θέλει να «πάρει» το «διπλό», για το «δύο στα δύο» στη φάση των ομίλων.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Χέρβο Κόλιανιν:

«Επισκεπτόμαστε μια ομάδα που, εδώ και χρόνια, παίζει καλά στην έδρα της. Σίγουρα, πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας, αν θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η άμυνα είναι το κομμάτι που δεν ήταν καλό στο τελευταίο ματς και αν το ανεβάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο, θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δύσκολο ματς, αλλά περιμένω ότι θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα».

Όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης:

«Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα, που φέτος, έχει ενισχυθεί αρκετά. Ένα πολύ καλό σύνολο, που έχει εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό, γιατί η σεζόν στην Ισπανία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Το έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική, με τη νίκη που έκανε στην Ιταλία. Εμείς από την πλευρά μας, στην πρεμιέρα δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε, χάσαμε έναν πολύτιμο βαθμό και πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την εικόνα μας, ώστε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Θεωρώ, ότι η ομάδα θα βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό που χρειάζεται και θα εμφανιστεί πολύ βελτιωμένη. Έχουμε έρθει στην Ισπανία, με μοναδικό στόχο τη νίκη».