Ολυμπιακός: Απευθείας στα βαθιά

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ξεκινά απόψε τις υποχρεώσεις της στο LEN Champions League.

Ολυμπιακός: Απευθείας στα βαθιά

Με στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος αρχίζει απόψε τις διεθνείς υποχρεώσεις της η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο Champions League, δίνοντας παράλληλα και τον παρθενικό επίσημο αγώνα της στη σεζόν.

Πρώτος αντίπαλος στον όμιλο για το συγκρότημα του Χέρβο Κόλιανιν είναι η Πρίμορατς Κότορ, με τη νίκη να είναι απαραίτητη για την πειραϊκή ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ, στο οποίο συμμετέχουν η Σαβόνα και η Σαμπαντέλ που αναμετρώνται απόψε στην Ιταλία.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν στο «Π. Καπαγέρωφ» (19:15) τον κόσμο τους και τα εισιτήρια είναι προς διάθεση και σήμερα για την απαραίτητη συμπαράσταση, ώστε να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στη διοργάνωση.

Και να αποκτήσουν τους βαθμούς και την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, έχοντας φυσικά ως απώτερο σκοπό να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν και να πανηγυρίσουν μια μεγάλη διεθνή επιτυχία στη συμπλήρωση εκατό ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Σημαντική απουσία για την ομάδα του Κόλιανιν στο σημερινό ματς θα είναι αυτή του τιμωρημένου Γκέργκο Ζάλανκι. Το μεγάλο αστέρι των Πειραιωτών εκτίει ποινή από τον περσινό τελικό της διοργάνωσης με την Προ Ρέκο και θα κάνει ντεμπούτο στο τέλος του μήνα και στην αναμέτρηση με τη Σαβόνα.